torstai 27. tammikuuta 2011

Oijoi, postilaatikkoon kolahti eilen ihanat etsyn ostokset taiwanista asti. Ihania kankaita, en malta odottaa että pääsen ompelemaan näistä jotain ihanaa :) Tuo ilmapallo-norsu kangas etenkin on mielestäni syötävän suloista! Ruskeaa paksua hippo-kangasta menee taitomaahan myyntiin 47x50cm palanen jos joku tykästyy. Aikomus oli myydä palaset muistakin mutta katsotaan nyt raaskinko :D

maanantai 24. tammikuuta 2011

Tänään innostuin ompelemaan pieniä kangaskoreja tai miksi noita nyt sanoisi. Beige menee tietokonepöydälle ja avainlukulistojen, kynien ym. pienen tavaran säilytykseen ja bambiversio millan pikkutavaroille.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011



Millalle pilvivelourista paita ja lisäksi ompelin muutamat neuvolakorttikannet.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Makamarrin innoittamana heti tein kulhon kun löytyi yksi vanha levy kotoa. Nämä on kyllä ihania ja voi kuinka helppoja tehdä!






Ja itsellä oli tarvetta pipolle niin tällainen syntyi mikunlokin helpon ohjeen mukaan.



perjantai 14. tammikuuta 2011

Käytiin 1-vuotiskuvauksessa ja tulipahan ihania kuvia! Tuo otsikossa oleva kuva on yksi lemppareista. Tässä vielä toinen kuva äidin pikku enkelistä :)

Ja sitten asiaan, nyt vuorossa kaikkia vanhoja töitä mitkä on jäänyt lisäämättä tänne. Millan helikopterileijona- kypärälakki on ollut käytössä jo kuukausia, ja näköjään vieläkin on tuo alareuna siistimättä kun meni suoraan käyttöön niin se jäi. Joka kerta kun sen pukee päälle niin muistaa et ai niin, pitäisi ommella loppuun mutta aina se vaan jää =D


Neuvolakortin kannet tekaisin myös kauan sitten ja on ehtinyt jo vähän käytön jälkiäkin jäädä mutta laitetaan nyt kuitenkin näytille. 


Sitten vielä Millan pinnasängyn reunaan ommeltu pussi yöpuvun säilytystä varten.